Венци Венц  изля душат си пред Мон Дьо по Нова

...
Венци Венц  изля душат си пред Мон Дьо по Нова
Коментари Харесай

Жената на Венци Венц е луда! Виждала как прави секс с въображаеми жени и от ревност остави сина си с разбито семейство

Венци Венц  изля душат си пред Мон Дьо по Нова телевизия. Той разкри същинската причина за развода си с Мая и тя е голямата ревнивост от нейна страна.

Брюнетката ревнувала безусловно от всяка жена, която се приближи до брачна половинка й. Нелепото е, че ревнувала последователки, негови колежки и даже участнички във видеоклиповете му. Мая виждала на всички места изневери, въпреки тях въобще да ги е нямало.

 Без нито една невярност от негова страна тя е унищожила брака им. Още малко е щяла да ревнува и от женски духове, в случай че ги види да се навъртат край него. Тотално е полудяла от ревнивост.

Най-лошото в тази ситуация е, че имат непълнолетен наследник, чието семейство се унищожава още занапред. Ноа ще пораства в разрушено семейство, в което татко му ще го вижда единствено през уикендите, и то не всеки уикенд  дори, както и през ваканциите.

Налудничавата ревнивост на Мая унищожи семейство, което беше доста щастливо. Тя даже му основала проблем за партнирането му с Диляна Попова в последния му видеоклип.

Това е втора тежка разлъка за Венци Венц. Рапърът има дете и от предходната си сериозна връзка, само че този път щерка.

Венци и Мая сега са в развой на бракоразвод. Той е този, който е подал молбата в съда след един от следващите им големи кавги.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Венци Венц
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР